One diretion!

Hej bloggen, jag har inte så mycket att göra så jag tänkte att blogga lite. Jag ska snart äta middag. Sen inte så mycket mer. Ikväll ska jag och min familj släcka hela huset för det är (Earth hour). Istället för bild/bilder på mig idag så blir det bilder på One diretion. Hej då kram //Carro<33


Just nu!

Ja exakt. Just nu så är jag nog nere i Hammarbacken och taggar inför match. Den sista faktiskt. Efter matchen så ska jag åka direkt till extra karate träning. Sen måste jag hem och städa. Sen tänkte jag rita och bara chilla men vi får se hur det blir.

Detta är tidsinställt!

God morgon :)

Hej, Nora har sovit över hemma hos mig. Och nu har vi vaknat. Och vi ska snart äta frukost. Och mer vet vi inte typ. Det blev en liten bloggning hej då // Carro<33


Tidsinställt svar tidigt på en Lördag ;)

Vi kör på ett tidsinställt svar bara lite snabbt. Fast jag sover nog nu för klockan är bara 7.
Tryck på "bilden" för att komma till inlägget. Fast kommentaren är inte godkänd så ni kan inte se den.


SVAR: Tack antar jag. Men våga stå för dina kommentarer och skriv vem du är istället! Annars var det super gulligt av dig att kommentera. :)

Hissar & Dissar

Lite hissar och dissar innan jag ska sova då.

Jessica HISSAR
--------------------
♥ Städat rum!
♥ Mysiga hemmakvällar!
♥ Böcker!
♥ One Direction!
Tumblr_kp8ufxvdao1qzj00ko1_400_large
Jessica DISSAR
--------------------
♥ Grå himmel!
♥ Tidiga mornar!
♥ Dålig musik!
♥ De som inte vågar vara sig själva!
Tumblr_lnvynhyznc1qlaa6wo1_400_large

Dagen eller?

HAHA. Varför skrev jag så?
Men i alla fall så har jag varit i skolan. Som vanligt. Efter skolan följde Ellen med mig hem och vi typ hade FUNNY! Jag menar det, seriöst! Hon var kvar till fem typ. Sen käkade jag och min låtsas pappa eller vad ni än kallar det tacos. Mums! Sen har jag mest chillat och sanningen är
"Jag kollade inte på Let's Dance". But who cares?

Men nu ska jag typ skriva ett nytt lite roligare inlägg som kommer om ett tag.

Facebook chatt! :)

Btw: Det kommer två inlägg till strax! ;)

Snabbt inlägg från mobben.

Godnatt! <3 :)

Tuva

Idag har jag varit med tuva efter skolan vi hade det bara bra! När hon hade gott hem så städade jag mitt skrivbord, och jag är precis klar det blev jätte fint. Jag ska snart äta. Hej då kram från Carro<333


Godnatt dear friends!

Tänkte försöka sova nu. Det är nog en bra idé .Går inte att lägga in bild. I'm sorry about that!

* Rubrik typ *

Måste stänga av datorn enligt mamma. Men jag kan göra ett godnatt inlägg via mobben med en liten bild osv. thihihih. Busig liten flicka. Okej det där var random. Imorgon så ska jag vara med Elin i alla fall. Mitt "S" på tangentbordet är cp. Mamma får verkligen rage nu. Ses via mobilen då. :)

Chillat ett tag nu ;)

Har suttit och chillat i soffan sen jag typ kom hem. Tänkte fota inomhus eftersom det spöregnar ute. Så nu måste jag stänga av tvn och hämta kameran. Karaten blev inställd idag så jag kan uppdatera mer då kanske.

Godnatt bloggen!

Träna glosor, snabb dusch och sen sova. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg för att jag lovade. :)
421606_192049490899376_105412316229761_272599_780009629_n_large
How sweet? <3

Äntligen!

Nu kan jag vara inne på datorn! :D Ska kanske kolla på bio med Ellen någon gång idag. :) Träning 18-19 Bloggar mera senare. :D

Mobil uppdatering ;)

Min bror har ju också studiedag och två av hans kompisar sover över. Såklart ligger det en madrass för dörren så jag inte kan komma in och sätta på Internet. Det kommer ta åratal för de att vakna för de var uppe typ hela natten och min bror är 14 och hans kompisar ska fylla det. Fml. Sen har min mamma och min låtsas pappa åkt till jobbet för länge sen. Är helt enkelt forever alone.

Godnatt

Humöret gick ju lite som statistiken senaste timmen. Alltså upp och ner. Men imorgon ska jag försöka ha humöret på topp. :) Hehe. Men godnatt bloggen ses imorgon! :)

Du missuppfattade!

Jag vill ge tillbaks och det kan hända lite då och då. Jag kan inte lista ut allt så smart är jag inte. Du säger något taskigt jag säger något taskigt. Allt blev en missuppfattning och jag vill glömma den. Men du påminde mig igen. Alla kan inte vara snälla hela tiden. Jag är inte som blommor på en sommaräng. Jag är en människa med känslor. Förlåt om du blev sårad. Men du kommer säkert aldrig förlåta mig.

Nöjd?

Lovade en att lägga upp en bild på mig med solglasögon. ;)

Studiedag tomorrow!

I like! ♥
Ska nog mest plugga och chilla med vänner. Så amazing! Tänkte vara med Elin men hon hade inte studiedag. :S Men jag ska åka på karate träning om drygt en halv timme så, ja. Men jag kan typ blogga efter eller något.
So ugly! Men har man bildsbrist så har man.

Godnatt! :) ♥

Typ för en månad sedan eller två.

Drar nu till träningen.



Medalj och mer! :) ♥

Såklart!
GULD FATTAR NI! Kändes så skönt att få ta hem det första guldet, äntligen. Pokal och medalj, det hade man inte kunnat trott eftersom jag var så otaggad igår och så nervös idag. Men nu är jag sjukt glad! :) ♥

Påväg


Satsa stort!

Imorgon bär det av in till Stockholm för att tävla i karate. Ska tävla i klass Flickor 12 A kata (uppvisning). Satsar på medalj som alltid men det får gå som det går eftersom det kommer snart en till tävling i April ändå. :) Jag älskar att tävla. Gash så roligt det är! :D Men nu måste jag sovaaa! Måste ha så mycket energi som möjligt.

Solen skiner!

Så trevligt jag och Ellen har här i solen.

Godnatt ♥ :)

Tänkte sova nu. Men jag har ju inte uppdaterat för att jag har varit med ellen som ni kanske vet. Jag får typ alltid ont i magen när jag är med henne. Men det är ju för att vi skrattar så mycket att musklerna krampar. Nu måste jag sova och sen imorgon blir det Ellen. Bloggar från mobben under dagen. Även under skolan med bilder osv. Sen på Lördag då smäller det med karate. Godnatt små små bloggläsare. ;)

Fjällen :)

Imorgon åker jag till fjällen (landet) det ska bli skönt att åka upp dit och bara få ta det lite lugnt, ingen skola på måndag eller tisdag. Ska faktiskt bli kul! Jag bloggar mer imorgon ses kram Carro<333


Mitt rum lyser av snygghet nu! :D

Inte för att det är städat. Men när jag har städat det så kommer det att vara ett rymt vackert rum. Ni undrar säkert varför. Nu är det så att jag har satt upp Frida affischerna på One Direction över min säng och en på dörren, på insidan då. Gud så vackert. Sen så ska jag städa när jag får tid till det. Kommer att älska mitt rum och vara där jätte ofta. :) Nu så ska jag sova för jag sover inte så bra och jag blir inte trött på kvällarna så lätt. Men godnatt! :) ♥

Så härligt väder

Gud solen har lyst hela förmiddagen. Gud vad varmt och skönt det har varit. Jag följde med Ellen till hennes mormor och vi hade kul osv. Jag ska vara med henne imorgon också och på Fredag. Vi har ju alltid lika kul. :) Men snart om typ en kvart så ska jag åka på karate. Jag kommer typ att fråga om vi kan träna till tävlingen på Lördag. Jag älskar att tävla även om jag kommer sist. Men jag bloggar nog mera efter karaten. Efter jag har duschat eller nått. Men vi ses lite senare då. :)

Nu drar jag!

Ja exakt. Upp till sängen och bäddar ner mig med en bok. Fast först så ska jag läsa lite tidningar. Frida , Julia osv. Så nu får jag stänga av datorn och fixa mig inför sängen. thihihih. Nejmen misstolka inte bara. Så är jag glad. Godnatt dårå så ses vi imorgon.

Bilder :)

Hej alla, nu kommer jag börja lägga upp mer bilder när jag är liten och mindre bilder när jag är "stor" eller vad tycker ni kommentera vad ni tycker. Hej då Kram Carro<333


Duschat

Presic duschat lagom till Top Model Sverige. Målade mina naglar samtidigt eftersom jag inte gjort det på lääänge. Sen kommer pappa hem och då ska vi handla. Det är alltid bra att följa med då håller man koll på att pappsen köper rätt och sen kan man ju alltid be om något. ;) Men jag åker inte bara med för det. Just för att det var åratal typ sen jag handla med någon av mina föräldrar. Sen kommer jag hem och då är det bara att ta med sig datorn till sängen och mysaaa. Sen läser jag nog lite också. :) Gud vad häärligt!

~ Trött ~

Hej bloggen, Nu är jag ganska trött men klockan är ju inte så mycket. Men det är nog att det har varit en jobbig dag i skolan, och för att jag har inte sovit så mycket. Men nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag nog sova. Men för utom att skolan var lite jobbig var det rätt så bra ändå. Hej då bloggen, kram Carro<3 Gammal bild :)


Träning

Ska dra snart. Men nu dricker jag smoothie och sen måste jag byta om snabbt som tusan och fixa mig osv. Jag är ju inte så smart. Jag har lixom suttit och chillat sen skolan och när det är typ 20 min kvar till att jag ska gå så börjar jag med att dricka smoothie. ;) Men nu måste jag skynda.

Failade lite

Ja, så jag ändrade tillbaka. Men jag ska försöka fixa den. Jag behöver väll bara träna lite på bildspel osv. :) Godnatt dårå.

Headern

Då ska vi fixa headern då. Vet inte hur det blir eller någonting. Men japp.

Dagen :)

Idag har jag varit med Tuva vi har mest chillat osv. :) Men det är också kul ibland. Idag så ska jag på karate. Jag kommer kanske inte att blogga efter. Men vi har ändå inga engelska glosor så jag hinner nog att blogga. :) Men det här var ett tidsinställ så jag kan inte skriva så mycket mer.

RANDOM


Taggad för...

... för att bli 12 inatt. Så jag fyller år imorgon! :D Är sjukt taggad. Fast imorse fick jag fem böcker eftersom hon inte visste när jag skulle till pappa.  Men dom verkar jätte bra. :) Sen så ska släkten osv komma den 31 Mars för vi har lite mycket planerat de senaste helgerna. :) Men jag har typ inget mer att säga förutom att det nu finns en ny länk.

Tränat

Jag har haft fotboll's tränining idag och det var inte så roligt som det brukar vara
för jag hade grymt ont i ryggen.
Men jag var med.

Nu ska jag kolla lite på tv och inte så mycket mer.
Å imorgon är det skola och efter skolan ska jag vara med min bästa vän Lina<33
Det ska bli så grymt kul.

Jag måste bara beställa hem det här!


Tidsinställt ♥ :thumbup:

Vi kör på ett tidsinställt nurå, inatt. Vi sitter nog inte vid datorn nu så jao. Vi kanske sitter vid datorn men vi bloggar nog inte nu. ;) Men jag eller vi bloggar mera imorgon eller ska man säga idag kanske.
HAHAHAHA, bjuder stort!

Random video bloggning


Carro ajabaja!

Ja, Carro bloggade inte hon säger att hon inte hann tydligen. Men det blev i alla fall 0-0 fast vi hade flest skott på mål och ett skott i stolpen. Men jag bloggar mera sen.

Match!

Idag ska Jessica på innebandy match och jag ska med och kolla på henne. Jag kommer att skriva hur det går för henne på matchen och bilder kommer att läggas ut på henne när hon spelar.
Det kommer kanske läggas upp en video idag så håll koll.

Snart hemma tror jag


I bilen

På väg till begravning.

Förlåt.

Dålig uppdatering idag men jag har varit med bästa Ellen. Vi har haft roligt som vanligt. Men nu måste jag sova.
Vem saknar inte sommaren när man ser den här bilden?

Är ledsen :(

Jag och en tjej i klassen var med varandra väldigt mycket förut. Denna tjej är helt underbar och en mycket speciell person. Men nu är vi inte så mycket med varandra, å jag vill inte mista en sådan bra vän. Så nu har jag bestämt mig att fråga denna helt underbara tjej om hon vill göra något med mig imorgon. Och jag hoppas att hon vill för det vill jag väldigt mycket. Men nu till vad jag har gjort idag, jag har varit med Alexandra och vi hade det bra och kul. Jag har nyss ätit och ska snart kolla på lite tv. Vi ses stora kramar till alla och en (speciell person)<3


Nu på riktigt.

Ännu en kass dag men, nu ska jag verkligen försöka ställa allt till rätta. Säga förlåt till de jag sårat, bygga upp mitt självförtroende, rätta till det som hänt här hemma, hantera min ilska. Men framför allt så ska det här aldrig hända igen. Min själ krossas och folk är snälla som hjälper mig igenom det här. Både stora och små. Jag vill tacka er så mycket. Nu måste jag ladda inför den nya dagen imorgon för den ska bli grymast! Hoppas jag.
Ignorera att jag inte hade en plastbit på tanden då som jag har nu.
Men jag saknar det lika mycket ändå. ♥

Förlåt så mycket<3 :(

Förlåt, att jag inte har blogga på länge men jag har haft så mycket att göra och annat att tänka på :( Så jag har helt enkelt inte kunnat blogga och det är jag ledsen för. Men jag tror att jag skriver mer ikväll efter min fotboll<333


It's over.

Lämna allt bakom mig. Det är en ny dag imorgon och den ska bli den bästa. Nu ska jag satsa högt. Börja om igen. Försöka glömma så gått det går. Men denna dag är oförglömlig. Att det kan börja så bra och sen bara falla.

Fuck the life.


Tidsinställt :)

Här kommer ett tidsinställt. ;) Men jag sover antagligen nu och drömmer om statistiken. Men den har varit sjukt dålig ganska länge. Men vi får försöka få hit mera bloggläsare. Tipsa gärna om våran blogg. :)
Kroatien 2010

Nora :)

Hej!
Jag är med Nora nu och vi har inte gjort så mycket. Vi tänkte kolla på film snart. Vi får se vilken det blir. ;) Men jag kanske bloggar när filmen är slut.
Bild från skolan.

Hemma

Är hemma från innebandy som var i en och en halv timme. Vi körde två-mål hela tiden och gjorde övningar sammtidigt. Efter det så är man grymt trött och nu chillar jag i soffan med datorn i knät. Jag vägrar att äta nu medans de andra äter. Jag äter efter även om maten blir kall. Det är väll det en mikro är till för, att värma mat. Sen blir det Ponny Akuten 3 och chatta.

Melodifestivalen

Loreen vann och det tyckte jag var helt rätt. Men Ulrik var också jätte grym. ♥ Men nu ska vi fixa oss för att sova.
Ignorera min feta näsa!

:D :D :D

Idag så vann vi med 3-2. Gjorde ett mål i högra krysset. *stolt*
Efter det så var jag med Ellen och Theo hemma hos mig och vi hade jätte roligt. Vi var både inne och ute. Sen gick Theo hem och vi typ chillar och väntar på att maten ska bli klar. Sen blir det melodifestivalen. :) Men jag blogga mera sen.

Världens bästa olle! I love

.


Dagens planer :)

thihihihiii.
Nejmen idag så har jag match och Ellen ska med. Sen efter så ska Ellen sova över hos mig. :D Ellen duschar så jag sitter vid datorn lite.


Kvällens planer :thumbup:

Tänkte berätta lite om kvällens planer då.
Jag är som sagt med Ellen och jag ska sova här. :) Vi har mest chillat idag och snackat. Såklart har vi skrattat och skämtat. Efter min match imorgon så ska kanske Ellen komma till mig. Vi ska kanske träffa några kompisar.

Bästa Ellen! ♥

Varit med Ellen idag. Vi hade amazing kul idag. Imorgon blir det Ellen igen men då är vi hos henne. :) *längtar* Måste verkligen sova nu. Godnatt! ♥
All are beautiful, it is fact and it can not change.

Duschen

Ja nu ska jag ta en varm och skön dusch efter ett härligt karate pass. Oj gud juste, ni får inte glömma att trycka HÄR och kommentera. Det är väldigt viktigt att ni kommenterar. Vad finns där bakom? :)
Karate VM 2011 - Dallas, Texas - Saknar 
Sådär brun var man efter 2-3 dagar!

Julia!

Idag har jag varit med Julia efter skolan. Vi spelade lite Wii och lite annat hennes blogg länk finns på länkarna lite längre ner :) Nu kollar jag lite på tv och inte så mycket mer. Vi ses stora kramar från Carro<333 :D Lite konstiga bilder :D


Walking in Memphis

Med Calle Kristiansson, så sjukt bra! :) Men fortsätt att kommentera på inlägget innan. ♥ :)

Tidsinställt ;)

Ja, men jag tänkte att jag ska göra en sak. Jag antar att jag bloggar om tråkiga saker. Så jag tänkte att jag ska göra en liten grej med er.
Ni får rösta på 1-3 alternativ.

1. Lägga upp bilder från årtal - årtal på mig.

2. Göra en "dag grej". Alltså Dag 1 - Lägg upp en bild på din bästakompis t.ex.

3. Lägga upp bilder på lite vår outfits eller sommar outfits.

4. Lägga upp en video när jag sjunger eller något annat.

5. Lägga upp bilder från innebandy matcher och från karate tävlingar.

6. Videoblogga en hel helg. Det vill säga varje dag.

7. Lägga upp bilder på vardagsoutfits + smink + frisyrer.

8. Ha en frågestund till bara mig.

Ni får kommentera och rösta på 1-3 stycken!

Skrev fel

Förlåt jag skrev lite fel i förra inlägget men hoppas att det inte gör något. Idag har jag varit med den fina Vanessa :) vi hade det kul :D Lite till sportlovet nu, jag hade det bra jag åkte skidor och skoter. Nu sitter jag och kollar på lite tv ska snart äta middag.


Klipper mig!

Ja nu är jag och klipper (toppar lite). mig har inte så mycket mer att skriva för jag skriver vad jag har gjort på lovet sen. Stora kramar från Carro<3 :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_192552305.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_192552313.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_192552332.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_192552334.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_192552336.jpg" class="image">


:) :)

Två smileysar idag då i rubriken.
Ja men då var man hemma och har vilat lite och såklart duschat efter en grym dag. Men nu har jag blivit helt inne i Sims så jag ska ta och spela det nu. :D Men jag kanske kan blogg efter.

:)

Jag valde att följa med på middag efter träningen, 19:00. Det var ganska kul, men jag var det enda barnet. Men det var ju ganska kul ändå. Sen blev jag trött och fick ont i huvudet av allt prat. Så då fixade min tränare (klubbtränare) en huvudvärkstablett och sen åkte jag hem med han och en annan. Vi åkte hem ganska sent. Vi började åka runt 22:30 och kom hem ungefär vid 23:00. Men imorgon blir det bloggning efter karaten och innebandyn.

Hösten 2008 - Våren 2012
Yes, så länge har jag tränat karate och jag kommer inte att sluta på länge. ♥ :)

Godmorgon

Vaknade för en timme sedan. Klockan 11:00 så måste jag och pappa åka till karaten som börjar klockan 12:00. Ska fortsätta att spela Sims och göra några toasts åt mig. :) Mums!
Men vi ses efter karaten, right?

Hemma

Har duschat och kommit hem från ett 3 timmars pass med en grym tränsre och en fin dojo (kampsportshall). Fast vi åt middag på Donken på vägen hem. Imorgon blir det fem timmar. Men då ska jag välja att äta middag med de andra på daglägret. Men nu ska jag spela Sims 3 ett tag.

Ska till Julia :)

Om ett tag så ska jag till Julia. Så ska vi göra något innan min karate. Fast föst så ska hon till frisören. Men jag kanske bloggar mera hos henne. :) ♥

Helgen

Ja, i helgen så ska jag på karateläger. Då det är dagläger. Fredag - Söndag. 13 timmar totalt. :) Sen på Söndagen så ska jag åka direkt till innebandy träningen. Gud kommer att vara helt död på Måndagen, första skoldagen. Fast jag kommer att vara stolt över mig själv att jag har kämpat och kämpat. Men jag bloggar mera imorgon nu jag mest ska fösöka att sova och tänka igenom en del saker.
Saknar dig! ♥ Hoppas du har det bra i fjällen.

Nu!

Jag vill spela Sims nu 2 eller 3 spelar ingen roll. Men mina sims spel är hos pappa. Fast jag skulle helst bara vilja bygga ett hus och inreda. Fast det ska licksom inte bara vara ett hus utan ett proffsigt hus. Gud längtar tills jag kommer till pappa och får spela Sims!

Det räcker väl med ett...

...förlåt?
Jag har varit så mycket med Nora och Julia. Jag ska försöka att blogga om mer intressanta saker. Men jag vet ju inte vad ni tycker är intressant. Men det kommer fler inlägg ikväll.

RSS 2.0