Juste

Gud har glömt att hoppa in i duschen. Jag måste gå och lägga mig tidigt för det senaste nätterna har jag somnat sent. :( Imorgon ska jag bada i väsby med finaste Nora. :) Men nu måste jag sticka. ♥

30 min babes ♥

Om 30 minuter så drar jag ner till innebandyträningen.
Bloggar mera efter träningen dårå!

Att man måste välja

Fuck the love.

Elin :)

Har varit med Elin idag som ni kanske har fattat med hjälp av rubriken. Vi har i alla fall har jätte kul. Fast hon var väldigt förkyld, stackarn. Men jag bloggar lite mera senare. Men skriv vad jag ska skriva om. ♥

Resultat

Japp här kommer det!

Outfiten:

Inne fotona (tog de jag tyckte var finast) :

Ute fotona (tog de jag tyckte var finast) :

Tavlan (Inga direkt stora framsteg bara målat på lite vitt) :
Lägger detta i kategorin Foto/Bilder eftersom att det är mycket av det. Men det är jag Sickan som har skrivit. ♥

Vad jag gjorde

Det jag gjorde är inte så stort direkt. Jag duschade och hade i balsam i 10 minuter och när jag var klar i duschen så klippte mamma topparna på mig. That's it. Men resultatet från igår kommer lite senare då allt har blivit överfört till datorn. ♥

Kommentarer?

Ja har fått många kommentarer om tävlingar och veckansblogg helt plötsligt. Skumt. Skulle bli jätte tacksam om någon skrev hur de hittade till vår blogg osv. Det blir kanske en uppdatering innan min innebandy. Men jag kan inte lova. Sen ska jag göra en sak efter men det får ni veta då. ;)

And?

Vill ni ha alla resultat från den kreativa dagen eller?
Fotorna från min lilla runda ute med kameran. Fotorna inomhus. Nästa steg i min målning. Min outfit från idag. ♥ Släng in en kommentar då så fixar jag allt den 26 Februari. Nu tänkte jag somna till filmen Notting Hill.
Godnatt!

Middag

Tänkte fota middagen och lägga up här på bloggen, men det skulle kännas lite konstigt. Det var nämligen bara två hemma och det skulle vara lite osocialt osv. Tro inte att jag skulle göra det om alla var hemma. -men jag har tänkt att måla klart min oljetavla. Kommer ni ihåg den?

Kreativ dag ♥

Ja, det har kännts väldigt kreativt idag och jag ska sluta dagen med en mysig kväll som ni kommer få uppdaterad. Jag sa ju att en smink video skulle upp idag. Men den blev helt failad så det blir en hår video istället. Smink videon ska komma på sportlovet någon gång. Men vi får se när.

Hår videon

Länkbyte

En gullig tjej med en väldigt söt blogg.
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Godnatt!


Looooov! ♥

Då taggar vi galeeeet inför lovet nu i en vecka! Carro sitter i bilen och åker upp till fjällen, så hon kan inte blogga under lovet. Så ni får stå ut med mig. :) Men imorgon då jag är ledig så tänkte jag göra den där sminkvideon ni bad om! Så kolla bloggen imorgon då, gärna flera gånger på dagen. ;) Men jag hoppas att Carro får ett grymt lov och det hoppas jag att ni får också! ♥ Det kommer ett tidsinställt lite senare då.

Tidsinställt för..

... Att jag har varit med den bästa bästisen på hela jordklotet och då jag inte hunnit blogga. Därför blev uppdateringen super kass idag. Men jag har haft super kul och jag och Ellen skrattar alltid tillsammans och vi kan berätta allt för varandra. ♥ Det är så en sann vän ska vara!

Vi kör ett tidsinställt!

För att förlåta den dåliga uppdateringen. :) Jag sover antagligen när detta publiceras. I alla fall så är datorn avstäng då. Men ni kommer väll och hälsar på våran blogg imorgon då vi ska försöka att fixa en bra uppdatering. Jag ska i alla fall försöka! ;)
Hittade ingen finare bild. Då jag tar ego bilder hela tiden och alla blir fula.

Såklart! Bästa på länge

Ja, det var inte så många på karaten och såklart så ska det bli en asgrym lektion. Då det jag skrev om innan gick bättre än väntat idag. ♥ Nu är det bara att ladda om batterierna för ett grymt sportlov utan karate som känns sådär. Men jag kommer träna fett mycket hemma. Styrketräning + karate + innebandy då blir det ett riktigt sportlov. Känns grymt att kunna träna hemma. Om alla träningar kunnde vara som idag. ♥ Förlåt för dålig uppdatering idag.

Måste få skriva av mig.

Den här känslan ska den komma flera gånger så slutar jag. Om jag slutar så är mitt liv förstört då kan jag inte fortsätta att leva. Hur ska jag göra. Min dröm ska jag uppnå och om det här ska hindra mig så ska jag slå sönder det. Jag ska nå dit, hela vägen det är bestämt! Ska jag behöva få gråt i halsen varje gång. Ska jag behöva känna mig usel och sämst. Känna att det är jobbigt att åka dit. Känna rädslan. Det är inte rätt. Jag ska klara det! Jag måste helt enkelt klara det! Att behöva ljuga för att inte vara med, suger. Känna att jag skulle kunna spåra ut på dig, vill jag inte känna mer. Det har hänt en gång och jag vill att det aldrig ska hända mer. Du kan inte klaga på mig hela tiden. Vill verkligen inte känna obehag varje gång du säger de där orden. Jag vill bli bra på det också det fattar du väll. Känns som om jag måste ta en paus om det här fortsätter men det har jag inte tid för.
Jag kommer att älska karate oavsett vad som än händer. ♥

Fotboll idag :)

Hej alla, idag är det fotbolls träning det ska bli jätte kul. Förlåt om jag inte har bloggar på länge men jag har haft så mycket att göra med läxor, skolan och andra saker. Ikväll kommer jag komma hem ganska sent så jag kommer inte blogga då. Idag i skolan hade jag det jätte kul faktiskt speciellt på engelskan! Jag som inte gillar engelsk. Nu ska jag kolla lite på och ta det lugnt så vi ses KRAM Carro :)


Säg inget! Le och njut! ♥


Andra semlan i magen!

Japp när man kom hem så drack man vanilj te och åt semla och apelsin.
Skrev även ner en hemlig sak som jag inte vill ta upp på bloggen just nu. :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Semmeldagen :) stavning?

Någon mer som gillar semlor förutom mandelmassan?
Jag gillar med vaniljkräm i istället. Det var planerat att pappa skulle köpa det men de hade inte det. :(
Men jag tog bort mandelmassan bara och åt det andra. Sen när man äter den så blir man ju fett lycklig när pappa säger att en till semla väntar på mig i köket. Men den tar jag ikväll till en kopp te.
Seman i min mage. ♥

Mellis dårå

Japp för lite omväxling så kan ni få lite bilder på vad jag åt till mellis. Då kan ni få lite idéer om vad ni kan äta när ni inte har någon idé om vad ni ska äta.
Blåbär i yoghurten med lite vaniljsocker på♥
Rostade runda mackor med päron och melon saft. ♥
Bild på allt. ♥

Karaten ...

Det gick ju inte direkt bra och inte direkt dåligt. Men på fightingen som jag hatar så vill jag bara brista i tårar så tråkigt och så mycket hatar jag det. Såklart ska det gå jätte dåligt och ja, jag erkänner jag flyttade inte på mig. Men ändå ett slag under och i ögat är inte så bekvämt. Fast det var ju en mjuk handske men ändå. Man får ju liksom smuts i ögat också. Nu ska vi inte klaga på det. Förrutom det så gick det väl helt okej antar jag. Kanske inte min bästa insats. Nu ska jag inte skylla på den vätskan jag hade fått i mig men nu gör jag det. Jag hade inte druckigt något innan träningen på hela dagen (jag gorde det på träningen). Det var ju såklart mitt fel det också. Men hur ska jag kunna hålla koll på att på i mig lagom med vätska. Nu måste jag i alla fall få duscha efter att ha fått skriva av sig. Jag vill bara säga att jag älskar karate lika mycket och kommer alltid att göra. ♥

Medeltiden nästa!

Ja, om man räknar bort de dåliga sakerna så verkar ju det ju jätte roligt. Ingen dator, ingen tv, bara vara ute och vara med sin familj eller sina kompisar. Fast då räknar ju jag bort det dåliga med det vi kallar Medeltiden.
Men jag skulle aldrig överleva i den tiden eftersom då har jag inte lika underbara vänner som jag redan har idag. Mitt liv behöver innebandy och karate också då det inte fanns. Hoppas ni får lite andra tankar i erat huvud och delar med er i kommentarsfältet!

Ändrade planer ;)

Yes! Körde till 17:30 i alla fall. Det var ju någon special träning i början och den var jätte kul och lärorik. Sen var jag målvakt nästan hela resten av träningen, då det var så kul att stå i mål. Ska försöka att testa det oftare. :)
Jag tyckte att det gick ganska bra i mål för att vara första gången.
Nu så måste jag duscha och sen sova. Men jag bloggar ju såklart mera imorgon!
Puss och kram!

Tidsinställt ♥

Ja, antagligen är jag på innebandy nu 15-17 tänker jag köra idag. Man får köra till 17:30 men det orkar jag inte idag eftersom jag har haft match idag. 2 timmar är väl okej ändå? Sen måste jag hem och duscha snabbt så att jag kan komma så fort som möjligt till min faster som ska firas idag. Därför får jag blogga efter det.

Kategorierna! Check.

Som ni ser så kan ni enkelt se vem som skriver! Det är bara att kolla i vilken kategori under inlägget! Nu är alla inlägg flyttade till rätt kategori. Tror jag! :)
Match imorse såklart spöade vi AIK med 2-1. Jag gjorde det andra målet på ett frislag framför mål. I högra krysset! Men jag skriver mera ikväll då jag har tid och är hemma från allt.

Fotboll<3

Idag ska jag typ vara med min kusin men jag vet inte. Idag ska jag också på fotboll det ska bli kul att träffa alla och att få spel fotboll såklart. Nu sitter jag och kollar på tv, bloggar, spelar och tar det lugnt. Men nu kan jag inte blogga mer sen vi ses kram Carro<3


En tillfällig i alla fall!

YES! Nu äntligen så har Nora fått en tillfällig design utan bildspel. Jag fixar en snyggare sen, men den du fick nu ser i alla fall bättre ut en den där röran innan.
Close your eyes for a second and see if it's a dream.

Hej alla!

Idag är det fredag och jag är med Sickan vi fixar lite med bloggens kategorier nu kommer det finnas som Sickan skriver, Carro skriver, båda skriver och några andra. Jag vet inte vad vi ska göra sen när vi är klara men vi kommer nog på något bakar eller något annat. Vi ses kram ~•Carro•~


Vad ska...

... Jag blogga om!? Vad vill ni veta? Det är väldigt viktigt att få veta vad ni tycker... Kommentera! ♥

Ellen så grym tjej! ♥

Varför är du så grym, underbar osv.?
Har haft det så kul med dig och har det varje gång jag är med dig!
Bloggar mera sen...
Kram Sickan ♥


Härligt!

Med en snabb dusch efter karaten. Matten gjord och prat med bästisen och kompisar. Härlig kväll kan man ju lungt säga! Men nu så är detta ju tidinställt så vi ses imorgon när jag inte har sport? Kram Sickan ♥

Bloglovin

Yes, nu äntligen så kan ni följa oss på Bloglovin. Vad tycker ni om nya designen då! Bilden är bara tillfällig. ;)
Men nu måste jag sova! Kram Sickan! ♥

Tv!

Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt. Idag har jag varit med Sickan efter skolan det var så länge sen vi var med varandra så det var kul! Nu är jag inne på min iPad lite har det lite kul och spelar lite olika spel. I morgon vet jag inte vad jag ska göra för utom skolan men jag skriver ju antagligen i morgon :) Kram Carro<3

 


Innebandy helg... ♥

Ja det är sant, en riktig innebandy helg med tidiga mornar.
Ska jag börja berätta om lördagen kanske?
Lördagen

Då spelade jag match, hemma. Då vi förlorade med 3-2 mot Väsby IBK. Efter det satt jag och en lagkompis kvar i säkert 3-4 timmar och kollade på andra lag.
Söndagen

Idag då det var Tuna tjej cup. Jag var värdinna och hjälpte lagen och hejade på Vallentuna IBK. Alltså mina lagkamrater. Men det var ju en 02 cup och då blir jag ju två år äldre och samma person som satt kvar med mig på Lördagen var också "överårig". Hon fyllde år idag! Grattis ♥ Vi var alltså inte med då.
Vi hade två lag som vi kallade team 02 och team 03.
Det gick lite bättre för team 02 än team 03.
Jag var där i 9 timmar ungefär! Hårt arbete, eller?
Nej! Mest skrikande och hejande!
Dagens random bild!

Godnatt pussgurkor! ♥

Ska passa på att säga godnatt och att inlägget innan var skrivet av mig.
Ni vet när man var liten... ♥

F*ck så glad!

Såhääääääär glad är jag just nu! Fattar ni? Sitter licksom här i rummet med musik på, dator på bordet och mobilen är här. Det är kolsvart! Mys pys säger jag bara! ♥ Bloggar mera ikväll dårå! :D

Accept it'

Yeah, kom inte på någon bra rubrik så jag vi kör på den. Torsdag ingen sport, skönt. Nora istället då. Följde med på hennes ridning. :) Jag måste verkligen fixa hennes blogg. Känner mig så taskig. Detta inlägg är tidsinställt. Jad sover antagligen nu när detta inlägg publiceras. Så jag kan inte blogga om så mycket eftersom det är tidsinställt. ♥
Ganska gammal bild... ♥

Naturhistoriska här kommer vi!

Idag ska vi (klassen) åka till naturhistoriska. Det ska bli ganska kul antar jag. Och idag kommer jag blogga efter skolan så ni vet ;) ikväll kommer jag sitta i en bil för jag och Lina en kompis ska åka till mitt land uppe i fjällen. Så jag kommer nog inre blogga så mycket fast nog lite från mobilen. Men nu måste jag dra kram Carro.


Tidsinställt!

Jag kände för ett tidsinställt inlägg.

I love you, babe! ♥ I will say it many times.

I say that!

I love you! ♥

Måste duscha nu eftersom jag har haft sport, karate om man ska vara exakt. ;)
Jag rekommenderar att inte duscha såhär sent eftersom man behöver sömn. Så nu tänkte jag gå så att jag får så mycket sömn som möjligt. ;)

Hejsan:)

Idag är jag hemma kollar lite på tv och tar det lugnt. I morgon i skolan ska vi åka till Naturhistoriska ( jippi ) men vi kommer hem innan lunch så det blir inte så länga. Vi sees kram Carro!


♥ ...

Do you show your feelings first I will show after.



Fattar du? Inte jag.

Du betyder allt för mig! ♥ Du är en del av mitt liv. Jag gör allt för dig. När du är ledsen hjälper jag till och försöker stötta dig! ♥ Jag har känt dig sen dagis och jag verkligen tycker om dig som BÄSTIS! :) De vet vem du är, eller hur?

Måste träna glosor tills imorgon som vi fick idag och sen så måste jag duscha eftersom jag hade innebandy idag. :)
Orkar typ inte blogga mera...
Ganska gammal bild...

Bakat

Idag efter skolan bakade jag det blev gott. Idag blev jag lite arg men jag vill inte skriva mer om det.... :(
Ikväll Ska kolla på tv men jag vet inte vad. Och nu ska jag plugga engelska glosor. Har Inge mer att skriva så vi ses kram Carro!!


Snabb bloggning! ;)

Måste duscha efter karaten som var rolig som vanligt. ♥ Måste träna glosor först. Men det går på max 5 min. Har väldigt lätt för mig att lära in glosor. :) Det är ganska skönt! Men vi ses som vanligt imorgon, eller?
Det är så roligt att leka med olika effekter! ;)

~•Skola•~

Idag är det ju måndag så idag är det ju skola. Idag ska jag inte var med någon efter skolan för jag känner att jag ska bara ta det chill. Så därför kommer det antagligen bli bloggning vid två-tre någon stans där så skriver jag om hur det var i skolan men nu kan jag inte blogga mer för jag måste göra mig klar. Kram Carro!


Jessica skriver... ♥

Sorry för dålig uppdatering i helgen. Men jag antar väl att det är för att jag har haft så kul att jag inte hunnit att blogga! ♥ Tänkte blogga på förmiddagen men jag behövde skynda mig ner till Hammarbacken, några tjejer skulle gå in med A-laget. ;) Sen efter det träning. Måste verkligen duscha nu. Men vi ses väl imorgon?

Ingen fotboll för mig:(

Hej alla, idag blir det ingen fotboll för mig:( För att jag har ont i halsen. Inte så roligt för jag vill ju värkligen spela.
Så nu sitter jag och bloggar och tar det bara lungt. Kram Carro<3


Sova!

I natt ska jag sova hos Alexandra. Och imorgon ska jag till mormor och morfar så jag bloggar mer imorgon kram Carro


Alexandra!

Hej alla, idag är jag med Alexandra vi har det bra. Idag är det ju fredag så ikväll blir det fredagsmys ( jippo ) men nu ska jag och Alexandra gå och spela Wii ( jippo ) kram Carro<33


Skridskor!

Hoppas det blir roligare än vad jag har väntat mig...
Måste tagga fett inför dagen imorgon så måste verkligen sova nu! Ett måste tar bilder och lägger upp imorgon. Bloggar från mobilen på dagen imorgon om jag kommer ihåg!
POK! Sickan

Alla behöver inte...

...dö, just nu! Denna tid! Ja ni vet ju att min mormor har dött men det var ett tag sedan. Sen så dog min fisk och nu har en annan nära dött. Nämligen min mormors systers man. Alltså min mammas mosters man. Sen alla j**** andra känslor på det! Pallar inte mer nu!

Ellen

Hej, idag har jag varit med Ellen vi har haft det bara bra. Nu ska jag göra matte läxan så jagkan inte blogga mer men jag trot jag blogga mer från darton för nu bloggar jag från mobilen. Sees kram carro

RSS 2.0