Godnatt bloggen

Eller ska jag berätta om min dag först?
Vi kör på det. Jag vakade upp hos Nora av en liten läskig dröm och skulle dricka vatten. Såklart spillde jag ut över hela mig och över sängen. Heheheeee. Sen åt vi frukost och fixade oss. Sen som ni vet så kollade jag på Noras fotbolls match och den slutade 8-3 vinst. Sen hem och chilla och sen på träning. Sista riktiga träningen kan man säga. Nästa gång är det avslutning, fml. Fast det är ju läger i sommar i 5 dagar. Det är väll snart, I think. I alla fall så duschade jag såklart när jag kom hem och ja, ni vet åt middag och gör det mn brukar gör på kvällar. Alltså chilla, vara med familjen osv. Men jag måste gå och lägga mig i min egna säng nu. Man kan ju inte sova i soffan helt random.

Glömde en grej

Var ju och shoppade med Nora i lördags. Ni kan få se lite bilder sen på det jag har köpt. Nu taggar vi sista avsnittet på ponnyakuten3 på svtB. Kan blogga lite efter också.

Fotboll

Just nu så kollar jag på Noras fotbolls match. Det står 3-1 till de, tror jag. Hänger inte med riktigt. Håller nog på med mobilen mest. I alla fall så skiner solen och det är varmt. Jag har faktiskt en anledning till att jag inte bloggat. Nora sov över hos mig från fredag till lördag och på lördagen så tävlade jag och tog silver. I finalen igår så fick jag en flagga av tre. Trololololo, nejmen det är bättre än inget. Sen från lördag till söndag så sov jag hos Nora. Hehe, men nu börjar andra halvlek.

Arg

Seriöst, att publicera från mobilen funkade inte dag. Jag skrev ett inlägg ladda upp bild och sedan går det inte att publicera. Nu är jag arg.
Denna bild skulle ha kommit upp i morse. Men aja.

Vad sägs om...

... en riktig Fredags uppdatering imorrn.
Jag lovar jag glömmer inte. Sätter alarm på raster osv. En look of today video kommer förmodligen upp på eftermiddagen imorgon. BAAAM! Känner ett så stort satsande på bloggarna nuuuu!
Nora imorrn då, hon soooover här. Gash, vilken Freeedaag! Sen upp tidigt på Lördag (förstörde allt). Ska nämligen tääävla igen. Så taggad! Nu tar vi medalj fööörfaeeen!
HAHA, vilket inlägg. Men jag är ju lite crazy sådääär ibland. Sorry om jag skriver med flera vokaler på vissa ord. Men seriöst så får ni tåla det.
Vill du ha en?

Men gash vilken paus!

INTE OK!
Nu så ska jag verkligen ta tag det här. Bloggen till 110%.
NU KÖÖÖR VI!
Inget, ja exakt inget ska få mig att sluta att göa det jag gillar. Jag bloggar för att det är kul,ite fö att bli känd eller något annat. Börjar som vanligt imorgon, alltså den 26 April.

Nu får jag skärpa till mig.

Har innte bloggat. I'm sorry about that. Men igår så sov jag hos Tuva och det var så länge sen jag var med henne så jag ville ta vara på den tiden. Sen idag så var jag först på karate och sen hade jag innebandy cup. Så, ja.... Men cupen gick inte så bra. Två förluster och en oavgjord. Laget var allmänt kasst i första matcen. Men vi får väll bara fortsätta att träna. Mår just nu inte så bra. Matvanorna idag har varit lite, ja, latjso. Magen mår inte topp och hela ag är som en sovsäck. Måste sova. Kan försöka komma ihåg att blogga imorrn.

Godnatt! :)

Vi ses imorgon. Vi får se vad som händer osv. Juste idag åkte min mamma och hennes "nya" man till Aruba. Hoppas ni får det bra där. Saknar er redan. Asså hanär lixominte så ny. De gifte sig typ 2010, men jag ville inte säga låtsas pappa.

Gud vilken kass uppdatering!

Hehe, har inte haft någon tid. Men jag tänkte göra ett inlägg om lite info osv. Så häng kvar!
Carro och jag pratade i telefon igår kväll och hon berättade att hon ska nog ta en paus. Ni undrar säkert varför,  och jag lovade Carro att göra ett inlägg om det. Eftersom att Carro har dyslexsi så kan hon inte skriva så långa läsvärda inlägg varje dag. Ibland glömmer man ju bort att uppdatera för att man har så kul. Vi är ju två somloggar på samma blogg och då blir det en gemförelse mellan oss. Som ni kanske vet så bloggar jag mest och Carro lite mindre. Men det är ju för att hon har svårt att stava och det mesta blir fel. Då känner hon att ni bara kommenterar mina inlägg och att alla fokuserar på mig. Det är lite svårt att förklara men ni fattar nog. Typ som att jag får mest uppmärksamhet. 
Men det var det jag ville säga. Annars så har jag varit med Nora både igår och idag.

LÄS DETTA! VIKTIG INFO! del 2

Idag om del 1 så frågade några, och NEJ ni behöver inte äns ställa så dumma frågor och meningar. Helt värdelöst. Fick en av min klasskompis t.ex ska du inte blogga nu, nej juste du ska ju lägga ner bloggen. SAY WHAT LIXOM! Det har inte äns kommit en del 2 och ni vet inte äns varför jag kände/känner så! Lägg ner.
Tillbaka till del 2
Jag vet att jag kan vara jobbig, få utbrott, vara sur. Men så är människor, okej? Just i den stunden då alla svikit en hela dagen. Man kände sig så bra med sitt självförtroende och allt innan skolan. Men allt försvann. Helt spårlöst borta. Ni vill säkert veta varför. Men ingen vet. Förutom jag.
Men en sak kan jag säga. Jag är stark och går igenom mycket varje dag. Det känns som om jag ser/är lite annorlunda än de andra i klassen. Vissa kollar på mig som om jag var en clown, lixom. Det ända som kommer upp i mitt huvud då är: Jag ser väll inte ut att försöka vara äldre än vad jag är? Men i alla fall så är jag ju också feg. En riktig liten fegis. Ni vet inte hur feg jag är.
Hoppas ni fortfarande läser, för här kommer lite mer.
Jag vill verkligen vara mig själv, inte härmas. Men det är svårt när andra i äns närhet tar mig som en leksak. Jag är inget att leka med. Jag har känslor.
Men nu kommer sanningen. Den dagen då jag verkligen kände att jag ville lägga ner bloggen. Första känslan kom när vi hade rast. Personerna jag brukade vara med var annorlunda, så jag satt själv. Då, självklart ska de börja skrika om bloggar osv. Då insåg jag vart världen var påväg. Rakt ner i det moderna svartahålet. Alla sitter bara med elektronik nu för tiden. Vi kan ju göra mycket roligare saker utan elektronik.
Därför ville jag lägga ner. Men nu ska vi hoppa in på rätt bana igen.

Tänk på det som skrivits. Jag har tagit min tid på att skriva det här, bara för er.
Tog en liten sorgsen bild till detta.

LÄS DETTA! VIKTIG INFO!

Nu är det tyvärr så att jag känner att jag vill lägga ner med bloggandet. Men jag kan skriva mera om det sen i ett inlägg efter karaten.

Skolan!

Nu sitter jag med iPhone gänget (Haha)
De som sitter med mig är Ellen, Joel, Vanessa, Felicia och Amanda.


Mobilen!!!

Förlåt men här är bilden till dagens outfit inlägget innan.


Dagens outfit :)

Här är dagens outfit. // Carro


Godnatt!

Nu ska jag göra läxan. Men det går ganska snabbt för mig. Sen ska jag sova. Så, godnatt! :)

Sport dag, typ.

Haha, nejmen jag vaknade ju upp hos Carro som ni kanske vet. Sen så sprang jag och Carro en runda. Sen vid tre så började våran tränings match i 45 minuter. Så vid fyra så ade vid träning i en timme och nu är jag helt slut. Men nu taggar vi ponnyakuten på barnkanalen. Sen blir det dusch och läxa. Sen är jag nog helt slut. Kan uppdatera senare.

Spel :)

Jag kollade i en låda i mitt rum och där ligger ett spel som jag spelade för jätte länge sen (RollerCoaater). Så nu sitter jag vid datorn och spelar det. Spelet det var ganska roligt faktiskt. Hej då // Carro : D


Plugga :S

Nu måste jag plugga lite för att vi har en läxa som ska in i morgon och den har inte jag gjort. Så nu får man sätta sig vid skrivbordet och börja. Men sen när jag är klar så behöver jag ju inte tänka mer på det. Hej då kram // Carro ;D


Daggens outfit :)

Hej hej, nu bli det en dagens outfit :)
Kram // Carro :D


Godnatt

Nu ska vi sova eller snacka lite. Men vi skriver mer i morgon. Litet inlägg, hej då


Kass uppdatering

Men det betyder ju att vi har haft så kul att vi inte hunnit blogga. Men jag kan gå igenom dagen lite snabbt.
Först så vaknar man och ser att det har snöat. :thumbdown:
Sen så fixar man sig och går ner till Carro.
Sen åkte vi och badade i 1-2 timmar ungefär och typ satt och pratade lite efter, åt lite lunch osv.
Efter det så var vi hos Carro typ hela tiden.
Fast jag gick hem och åt runt sex - sju tiden. Sen var vi hos Carro resten av kvällen och typ chillade. Hehe, fast vi är ju här nu också. Men jag ska i alla fall sova här och det ska blir roligt. Vi ska snart gå och fixa oss inför sängen. Det blir ett litet godnatt inlägg innan vi somnar också.

Dagens outfits

Dagens outfits :)


Så söööt<333

Ja, tycker inte ni att det här är en sööt bild på den lilla Sickan<333. Stora kramar från Carro<333


Godnatt bloggen! ♥

Tänkte gå och lägga mig nu. Det har ju blivit ganska sent de senaste kvällarna. Imorgon ska jag antagligen vara med Carro. Hade tänkt att springa imorgon men Carro vill nog inte det. Kommer nog att sitta med datorn i sängen men kommer inte orka blogga. Men godnatt dårå!

On road

Hade ingen bra rubrik. Men i alla fall Så ska vi äta på restaurang någonstans. Kan uppdatera lite senare igen via mobilen.

Täby<3

Nu sitter jag på tåget med Olivia och Jossefine. Har varit i Täby.


Just chilling

Hehe, njaaa.
Ni vet rubriks brist ;) Men idag så har jag och Ellen varit ute och fotat och haft allmänt roligt. Nu så chillar vi gaaaleet. Juste, vi satt upp studsmattan också. Men i alla fall så ska Ellen sovahär en natt till *YEY* Imorgonblir det tandläkaren 8.10 och Ellen får vara kvar hemma. Nejmen hon orkr inte följa med. Men nu tänkte jag skriva på min egna blogg. Det blir ungefär samma text. Ni kan ju checka den typ såhär nuuuuuuu!
Sickansliv.blogg.se
Sickansliv.blogg.se
Sickansliv.blogg.se
Sickansliv.blogg.se

Förlåt

Förlåt för att mina inlägg har varit jätte konstiga men jag bloggar från min iPad och det är lite svårare en på datorn tycker jag. Ja men nu ska de bli bättre. Idag har jag varit med Olivia och Lollo och vi hade det jätte kul. Nu kollar jag på tv och bloggar. Sen ska jag nog sova för är jätte trött nu. Hej då kramar från Carro<333


Fett bra fiiilm! :)

Rekommenderar stark för dig som inte sett den. Nu vill jag ha en drake, så mysigt lixom. Får nog nöja mig med våran katt hos mamma. Den svarta draken som det typ handlar om i alla fall i början är så sööööt! Men nu ska Ellen och jag typ fixa oss för sängen eller vad man säger. Vi har i alla fall haft en toppen kväll med flumm och annat roligt. Men nu ska jag och Ellen som sagt fixa oss och sen så ska vi fixa lite i GIMP. Kanske kan göra klart headern till min egna blogg. Den får ni veta om sen när den är helt klar. ;)
GODNATT!

Film nuråååå!

Aa, nu blir det Draktränaren och massor av snacks. Chips, ostbågar, godis, Apelsin krokant, brago kex med choklad och tuggummi + bubbelvatten. Yummi! Men nu ska jag fortsätta att kolla.

påväg hem

.

Med Ellen ♥

Hon ska sovaaaa här! Men vi ska gå till centrum och köpa lite till kvällen! Jag kan blogga i affären från mobben, heelt klart! Men vi ses snart dårå!

Bilden


Dagens outfit :)

:)


Godmorgon!!!!

Vaknade faktiskt klockan nio men jag låg kvar i sängen och tänkte på min dröm. Lite läskig!!!! Men nu ska jag äta frukost sen så ska jag duscha. Mobilen dör snart måste ladda den. Det kommer fler uppdateringar idag som sagt. Detta var bara ett snabbt inlägg från mobilen.

God morgon :)

Hej, nu har jag vaknat. Och ska snart äta frukost. Idag ska jag nog vara med någon men vet inte vem. Och i kväll ska jag på en sak med fotbollen. Vi ska ha film+mys ska bli så jävla kul :D har inte så mycket mer att skriva nu. Kram Carro :)


Godnatt sweeties


Suttit lite vid GIMP

Suttit och bara varit allmänt kreativ via GIMP. Så här får ni en bild. Eh, gjorde den på några sekunder.
Vill ni veta hur?

Onsdags planer!

Visste inte hur jag skulle skriva. "Imorgons planer" "Onsdags planer" "11 April planer" Lixom allt lät fel förutom Onsdags planer. Över till ämnet.
Imorgon så ska det inte vara en slappar dag, då man bara sitter vid datorn. Imorgon så ska jag och pappa lägga upp saker på vinden, göra om lite i huset och ja ni fattar. Alltså så måste jag städa och fixa. Ni kan få lite före & efter bilder imorgon, så har jag något att blogga om. Men jag gör ett snabbt Godmorgon inlägg när jag har vaknat. Tänkt att gå och lägga mig runt tolv, halv ett. Det kanske blir ett till inlägg inatt.

Nu drar jag!

Innebandy träning NEXT!

Innebaaaandy träning 18.00

LÄNGTAR!
Skulle ut och springa men det var så dåligt väder och jag har så ont i musklerna. Efter träningen så ska jag hem till pappa. Tänkte städa och sortera eftersom att jag är hemma själv och inget kan störa mig. Men nu tänkte jag göra mig en fruktsallad och släppa in lite syretroll. HAHA, skämtar alltid om det när min lärare öppnar fönstret i klassrummet. Vi får se när nästa inlägg kommer. ;)
Så saaaant.

Dagens outfit :)

Här kommer dagens outfit.


Godmorgon!

Godmorgon på er små söta människor.

NEXT: Sängen

Just nu ser sängen väldigt härlig ut. Med duntäcket fortfarande kvar. Att få vila nacken som jag sträckte på karate lägret är en tummen upp :thumbup: Men jag skulle bara göra ett litet godnatt inlägg.
GODNATT!

Stolt över er tjejer! :D

Vi vann cupen idag och jag är super stolt över mitt lag. Ska bli så kul att få träna imorgon. Nu taggar vi inför nästa cup den 22 April. Har typ inget att blogga om eftersom att jag har spelat cup hela dagen idag. Det har i alla fall varit en super rolig dag! Kan skriva några tidsinställda.

Förlåt för alla inlägg

Orkar inte mer!


Förlåt för fel

Vet inte varför det blir länkar till bilderna men ni får strunta i det snälla // Carro


Förlåt för fel

Ja det blev lite fel i inlägget innan men jag gjorde inget men det blir bara massor av länkar men strunta i de snälla // Carro


Hemma igen

Vet inte om jag han skriva att jag åkte till landet. Men nu är jag hemma igen. Och imorgon ska jag vara med min BÄSTA vän Lina<33 och jag vill att det ska vara tisdag nu. Men nu ska det bli lite tv sen ska jag nog sova för jag vill vara pigg imorgon. Idag blir det lite bilder jag tog i bilen. Hej då // Carro

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688927.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688927.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688928.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688928.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688950.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688950.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688954.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688954.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688971.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197688971.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197689018.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197689050.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197689051.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197689061.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2963282/images/2012/pic_197689035.jpg" class="image">


Förlåååt!

Jag "glömde" att blogga. Jag är ändå ganska stolt över mig själv som inte satt vid datorn förens typ åtta eller något sånt. Men dagen har varit bra och nu håller jag på att tappa mobilen i ansiktet. Cup imorgon måste sova. Godnatt!

DAGEN!

Först hemma chilla och leta påskägg. Sen ungefär vid 11.40 så åker vi till karate lägret. Vid 17.00 slutar lägret och vi åker hem. Innan middagen målade vi ett ägg var och sen åt vi de. Sen åt vi middag och nu sitter jag här. Jag tänkte duscha och sätta på en film som jag kan somna till. Imorgon börjar det 9.00 och slutar 15.00 men efter det kan jag nog uppdatera. Kanske i bilen på vägen hem.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och en underbar sömn.

GLAD PÅSK!
Kom på att jag behövde klämma in det.
Ni kommer att få bild på äggen vi målade innan middagen.

Godnatt bloggen! ♥

Vi ses imorgon! Måste soooova för att i helgen så ska jag vara på karate läger. Som tur missar jag inte innebandy träningen på Söndag eftersom att den är inställd. Sen på Måndag har jag Cup/Tunering (vet inte riktigt :P ) och då missar jag inte karaten för vi har ingen över lovet. Lml (Love My Life)
Men aja PUSS OCH KRAM mitt tangentbord har cpat!
GODNATT!

Kvällens outfit

Eller jag har haft den typ hela dagen. Men same shit.
Hela outfiten.
Håret.

Kläderna:
Bas linne - Svart - New body
Blus/skjorta - Grön/vit/grå - H&M
Tights - Svarta - ?
Håret:
Slarvig hög bulle/knut.

Kommer ni ihåg?

Ja, den där tavlan jag målade förut men aldrig gjorde klart.
Jag målade klart den idag!
Väldigt ful!
Till detta. Det står perfect i slutet.

PALLA BLOGGA

LEV LIVET!
Heheee ville bara skriva något i den stilen. Men nu ska jag sova.

Dagens outfit

Jag bloggar efter skolan :)


Är det fel på mig?

Jag glömmer att blogga och känner inte för att blogga så mycket som förr. Jag kanske har insett att det är värdelöst för typ ingen kommenterar osv. Men vi får se helt enkelt. Nu ska jag duscha tänkte jag. Men innan det måste jag plugga lite snabbt. Hehe, som vanligt alltså. Imorgon då smäller det! Jag är sjukt nervös och taggad! Jag kan ju inte säga vad det är för det är TOPPHEMLIGT! Så ni får önska mig lycka till!

Vad hände idag?

Det har varit en ganska dålig skoldag då jag inte har kunnat koncentrera mig för att jag har tänkt på annat. Det jag har tänkt på är TOPPHEMLIGT i alla fall just nu. ;) Sen var jag på karate osv. Men igår kväll så kollade jag lite runt i Market eller som det nu heter Google Play. Där hittade jag en app som liknar instagram fast det är för Apple produkter och för Android produkter. Man kan även lägga ut videos och något mer bla bla bla... I alla fall så heter jag bara Sickan rakt upp och ner. Följ mig så följer jag tillbaka! Men nu måste jag typ sova.
Tror att denna är profilbilden?

Dagens...

:)


Yesterday and now!

Vi förlorade med 5-1 men jag är väldigt stolt över mitt lag som har utvecklats så mycket. Nu förlorar vi med en ganska liten summa. Förut förlorade mitt lag nästan alltid med 20-1. Vi kan bara fortsätta att bli bättre. Men i alla fall så gick karaten super. Det var super kul! Min vanliga tränare måste bara börja träna så! :) Sen så åt Ida och hennes familj här och då ville inte jag blogga utan vara lite social istället. Men nu ska jag byta om för en innebandy träning som börjar 16:00 - 17:30 :)

RSS 2.0